O NAS

Agrokor d.o.o.

Podjetje Agrokor d.o.o. Ljubljana se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo na področju floristike. Prodaja se vrši na sedežu podjetja, v lastnih cvetličarnah in na terenu po Sloveniji.

Ponuditi najkvalitetnejše kar je na trgu in zagotoviti popolno oskrbo stranke je bil vedno moto podjetja Agrokor d.o.o., ki svoje poslovne partnerje oskrbuje že preko 20 let.

Z jasno vizijo , strokovnim znanjem in upoštevanjem svetovnih trendov v floristiki to razvijamo še naprej.

Ponujamo vam:

• kvalitetno sveže cvetje in zelenje tujih in domačih proizvajalcev
• cvetoče in zelene lončnice
• okrasne lonce in ostalo dekorativno keramiko
• repro material za cvetličarje
• svileno cvetje
• ostale dekorativne materiale in aranžerske pripomočke

Na voljo je tudi spletna trgovina B2B, vstopite >>>

9f6dcf0f-d064-4aeb-9ba5-04b75bab0981
2eb9e91d-3cd3-4901-8d79-ef505d514f26

Cvetje se pri nas dobavlja najmanj dvakrat tedensko. Dobavljamo tudi večje lončnice, primerne za prostore kot so avle, dvorane in druge večje prostore. Poslovne prostore po dogovoru obogatimo z dekorativnimi in steklenimi vazami in suhim ali svilenim cvetjem,iz naše ponudbe, ki dajo prostoru poseben pečat.

Z našo ambulantno prodajo po vsej Sloveniji oskrbujemo cvetličarne, butike cvetja in vrtne centre s cvetjem in lončnicami najboljše kakovosti, z vašim naročilom in po dogovoru pa vam preko naše maloprodajne mreže po dogovoru pripeljemo tudi k Vam.

V trgovini na sedežu podjetja, kjer so na voljo dekoracije za različne priložnosti, dekorativni materiali, okrasne lonci, svileno in suho cvetje, steklene vaze in keramični lončki različnih dimenzij boste lahko občudovali našo ponudbo.

Od 1.11.2014 Vam je na voljo za ogled prodajnega asortimana spletna trgovina. Za uporabniško ime in geslo nas lahko kontaktirate. Vabljeni v naše prodajne prostore, kjer boste našli prav tisto piko na i ki ste jo iskali, da pričarate v vašem domu toplino in domačnost.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!